Voorzitter: Hans van Duijnhoven Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te koppelen e-mail adres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  Secretaris: Otto Hoogendoorn Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te koppelen e-mail adres is               Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  Penningmeester: Maria Bouwmans Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te koppelen e-mail adres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  Lid Willie van de Nieuwenhof Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te koppelen e-mail adres is frans@ Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  Lid Mien Slegers Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te koppelen e-mail adres is Frans@ Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  Het bestuur van Jeu de Boulesclub Du-tjut, Bakel bestaat uit

   

  Voorzitter: Hans van Duijnhoven Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  Secretaris: Otto Hoogendoorn Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  Penningmeester: Yvonne Bouwmans  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  Lid: Willie van de Nieuwenhof  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  Lid: Will van Mierlo Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.